Брейн Сторм Консулт и Храмар–коректност и отговорност в партньорските взаимоотношения

2015-02-13

От ноември 2014г. Брейн Сторм Консулт спечели за свой клиент българската фирма Храмар ЕООД. Предлаганите счетоводни услуги, одит и софтуер за управление на бизнеса – ERP Kartell, допринасят за

  • Интегрираност на всички бизнес процеси в предприятието;
  • Получаване на своевременна, реална информация, спомагаща за вземане на адекватни и навременни управленски решения;
  • Контрол и повишаване производителността на труда, ефективността и рентабилността;

За Храмар ЕООД

“Храмар” ЕООД е българска фирма с повече от 20 години опит в проектирането, производството и продажбата на скелета и кофражи.

От създаването си през 1994 г. до днес ние помагаме на строителния бизнес с уникални проектантски, технически решения и консултантски услуги като предлагаме най-доброто качество на най-добрата цена и в най-кратките срокове. Основната цел, която сме си поставили, е да превърнем високото качество в неизменна характеристика на нашите продукти. За реализирането на тази цел ние разполагаме с компетентен екип от висококвалифицирани специалисти – инженери, търговски представители и администрация.

„Храмар” ЕООД притежава собствена производствена база в Кричим. Централният офис на фирмата е в София, а търговски офис има във Варна.

Коректността и отговорността, с които се отнасяме към работата си, печелят на „Храмар”  все повече лоялни клиенти и дългогодишни партньори! Сред тях са: „Енемона” Ад, „Геострой” АД, „Геотехмин” ООД, „Артекс инженеринг” АД, „Глобиз” ЕООД и много други.

Част от обектите които сме изпълнили са: ТЕЦ Марица Изток, Девня цимент АД,  Храм паметник – гр.Шипка, и много други.

Фирмата осъществява и износ в страни като: Македония, Нигерия, Либия, Германия и други.

Христиан Панчев, управител

Тел: 02/975 11 05
Моб. 0888 966 407

hramar@abv.bg
http://www.hramar.com

Избери софтуер

Новини